Welkom bij Fit-Force

personal trainer en zaakvoerder Fit-Force

Met Fit-Force zet je de eerste stap naar een gezonder en fitter leven. Ik ben hier om je te begeleiden en te motiveren, zodat jij je doelen kunt bereiken. Of je nu op zoek bent naar 1 op 1 training of online begeleiding, ik sta voor je klaar.


Diensten

1 op 1 training of online coaching

1 op 1 training waar ik elke beweging nakijk zodat de oefening perfect wordt uitgevoerd. 

Krijg een resultaat waar je ook meer zelfzekerheid mee opbouwd. 

We zullen elke week vooruitgang boeken en ons inzetten om je doel te bereiken.

Elke dag zorg ik ervoor dat ik nauwkeurig de voortgang en prestatie van mijn klanten bijhoud tijdens de trainingssessies, en ik documenteer deze informatie in hun individuele bestanden. Deze gedetailleerde aantekeningen stellen mij in staat om elke klant op maat gemaakte trainingssessies te bieden die aansluiten bij hun behoefte en doelen, keer op keer.

Personal Training

1 op 1 Training

Samen werken we aan jouw persoonlijke doelen tijdens 1 op 1 trainingssessies. Geen afleiding, alleen aandacht voor jouw vooruitgang.

1 op 1 training is een persoonlijke training waarbij je vanaf de eerste minuut tot de laatste volledige begeleiding krijgt gedurende sessie. Je wordt gecorrigeerd als je een oefening verkeerd uitvoert en krijgt ook de nodige informatie over wat er fout is gegaan of juist goed is gegaan. Bij 1 op 1 training zul je ook een gevarieerd scala aan oefeningen ontvangen die allemaal dezelfde spiergroep aanspreken. Dit zorgt ervoor dat je training nooit eentonig wordt, waardoor je gemotiveerd blijft en het ook een leuke verrassing is wanneer de sessie begint.

Sporten moet immers bovenal leuk zijn en blijven.

online Coaching

Online coaching houdt in dat je zelfstandig traint in de sportschool of thuis, maar dit betekend niet dat ik je niet kan of zal begeleiden. Deze begeleiding vindt voornamelijk op afstand plaats. Voordat we aan je doelen gaan werken,  zullen we eerst een gesprek voeren via video-oproep. Op basis van dit gesprek zal ik je een op maat gemaakt schema voor je opstellen dat je dient te volgen tijdens je trainingen in de sportschool of thuis. Om de twee weken plannen we ook een video-oproep in om te bespreken of er aanpassingen nodig zijn aan je schema of hoe je trainingen tot nu toe zijn verlopen. 

In de online coaching schema's zal je ook een afbeelding zien van de desbetreffende oefening, evenals benodigde uitleg om deze correct en effectief uit te voeren. Deze uitleg is ontworpen om ervoor te zorgen dat iedereen meteen begrijpt wat de bedoeling is van de oefening.

voeding begeleiding

Je wilt goed voor je lichaam zorgen, optimaal presteren en de beste resultaten halen. de juiste voeding is hierbij onmisbaar. Het is de brandstof voor je lichaam en je prestaties. Als je beter, sterker en sneller wilt worden en goed wilt herstellen dan moet je investeren in jezelf en in de juiste voeding.

 

ik zal nooit een streng dieet aan je opleggen. Je kan nog steeds alles eten wat je wilt, maar in verschillende porties en hoeveelheden. Ik ken ook paar trucjes om ervoor te zorgen dat je voedingsbegeleiding boeiend blijft en daardoor gemakkelijker vol te houden is. Het draait voornamelijk om het tellen van calorieën, en dat zal ik volledig voor je doen. Jouw rol is ervoor te zorgen dat je de juiste producten koopt in de winkel. Bovendien heb ik een uitgebreide bibliotheek met gerechten voor elk wat wils. Gezond eten is een breed spectrum waarin je vele kanten op kunt gaan.

Een gezond ochtendontbijt met de juiste verhouding van koolhydraten, eiwitten en vetten, zodat je vol energie aan je dag kunt beginnen.

proteine pannenkoeken met agavesiroop, banaan & blauwe bessen.

voeding naar jou smaak

heerlijke zilvervlies rijst met kip, paprika,tomaat en bosui.

eiwitrijke havermout/ banaan koekjes met chocolade.

braadkip met groentenmix en aardappeltjes.

noedels met selder, broccoli, bosui, rode peper en gelakte zalmfilet.

gelukkig leven is natuurlijk in een gezond lichaam!


Rating: 2.5 sterren
18 stemmen

Bereik jouw doelen met Fit-Force

Ontdek hoe ik je kan helpen om een gezonder en fitter leven te leiden. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend gesprek