Welkom op mijn blogpagina!

Op onze blog delen wij regelmatig succesverhalen om jou te inspireren en te motiveren op jouw weg naar een gezonder en fitter leven. Hier vind je handige tips en inspirerende verhalen die je helpen om jouw doelen te bereiken.

enkele tevreden leden van de club die ik heb geholpen hun doel te bereiken

Best meneer Mispoulier.

 

Hey ik heb u in de basic fit al een paar keer gesproken in verband met het opbouwen van kracht in mijn borst.

U had toen ook geholpen met bench press hoe ik daar op kon vorderen en hoe ik daar op beter kan opwarmen, ik merk dat deze tips me echt wel helpen.

Zoals een weekje terug was ik bench press aan het doen en 80kg lukte al voor 12 keer, ik was zelf verbaasd van dit resultaat dus erg bedankt daar voor.

U zij mij ook dat u nog een aantal trainingsschema's had voor borst en ik ben wel erg benieuwd of deze me nog harder gaan laten vorderen.

Sorry dat ik u zo laat een mailtje stuur, alleen ik ben de laatste tijd erg druk met mijn examens en heb hier niet aan gedacht.

 

Met vriendelijke groet,

Wanne Vlems

deze topper had een doel voor ogen maar zijn uitwerking was niet 100% in orde. er was geen opwarming voor de schouders (risico voor blessures op de schouders) en er werden grote sprongen gemaakt in de gewichten. ik vertelde hem eerst om zijn schouders op te warmen, zodat spieren niet koud waren bij het tillen van de zware gewichten. in plaats van sprongen van 20kg, heb ik hem geadviseerd om sprongen te maken ban 5kg.

 

Zijn progressie tot nu toe is als volgt;

Week 1: 3 sets met gewicht x, 8herhalingen

week 2: 3 sets met hetzelfde gewicht x, 9herhalingen

week 3: 3 sets met hetzelfde gewicht x, 10herhalingen

week 4: 3 sets met hetzelfde gewicht x, 12herhalingen

na week 4 herhaalde hij deze methode met 5kg gewicht meer.

 

 

Fons Beks is een man van 78j die enkele operaties heeft ondergaan aan de linker been en heup. hij had ook heel vaak last en pijn aan dat been. hij zag me aan het werk met een klant en is naar me toegekomen om zijn probleem uit te leggen en zijn oefeningen correct uit te voeren om zijn been en heup te versterken. na enkele lessen samen hebben we meer kracht en soepelheid aan dat been kunnen geven, wat voor hem een groot voordeel was, aangezien hij als hobby ging jagen en dagen had waarop hij op ongelijke ondergronden in het bos liep. niet alleen is hij vooruitgegaan met de training, maar heeft hij ook oefeningen geleerd om dit been te blijven trainen en te versterken, waardoor hij betere dagen zonder pijn had.

zijn progressie van zijn been en heup:

eerst een compound workout om hier meerdere spiergroepen te raken.

daarna een geïsoleerde workout om per spiergroep te trainen van het been.

na de geïsoleerde workout gingen we te werk om de soepelheid van zijn heup aan te pakken met gevolg een stretch workout.

 

tijdens dit traject met hem, had hij me een telefoontje gedaan. hij was zeer content van de training en voelde dat er vooruitgang werd geboekt.

 

 

Start vandaag nog jouw gezonde en fitte leven!

Neem contact op voor een consult en begin jouw reis naar een gezondere levensstijl. Samen werken we aan jouw doelen en zorgen we ervoor dat je de beste versie van jezelf kunt worden.