Privélessen

Privé training – Normaal

Wens je graag zelfverdediging aan te leren, maar ontbreekt de tijd of de zin om in groep te trainen ?

Geen nood…we hebben een formule speciaal voor jou. Gebruikmakend van onze trainers leer je net hetzelfde als in een groepssessie maar aan jouw tempo en aangepast aan jouw noden.

Er kan bvb. geopteerd worden voor extra elementen.

Twijfels? Contacteer ons voor een gesprek en offerte op maat!

Privé Training – Small Group Training

Small group training is personal training, maar dan met een klein groepje van maximum zes personen. Het voordeel is dat je de prijs kan delen en dat je elkaar motiveert. Onze small group trainingen kunnen als basis de functional training hebben of krav maga/zelfverdediging

Hoe doen we het ?

Dankzij onze expertise kunnen we je snel wegwijs maken in de wereld van zelfverdediging. We leren je je lichaam zo efficiënt mogelijk te gebruiken.

Door gevaarlijke situaties na te spelen verhogen we je bewustzijn en leren we je na te denken op de vraag ‘hoe pak ik dit het beste aan ?’

We leren je op een positieve manier te vluchten en niet blind ergens naartoe te lopen.

Kortom ons streefdoel bestaat er uit om je, zelfs  in uiterste stresssituaties, logisch en beredeneerd te laten nadenken over de gevolgen van je acties in een fractie van een seconde.

Klinkt dit te mooi ? Wel laat je overtuigen in een gesprek met onze gespecialiseerde trainers !

Wat kost dit nu?

Vermits dit een privé-sessie is, wordt er een offerte, rekening houdend met jouw noden, opgemaakt. Aarzel niet! Contacteer ons vandaag nog!

Hoeveel tijd neemt dit in beslag?

De training duurt één uur per sessie en wordt aangepast volgens jouw agenda. Elke sessie wordt ingedeeld in fysieke paraatheid (we zetten je spieren aan het werk), enkele combatives (slagen, schoppen, krabben, bijten) en technieken (bvb. hoe kom ik uit een wurging). Tot slot komt er een cool-down moment waarin we of scenario’s naspelen of bekijken wat we geleerd hebben en hoe we dit kunnen aanwenden in het dagelijkse leven.

Waar?

Dit kan doorgaan in onze trainingscentra (Oostakker, Zelzate, Heusden, bij u of bij mij thuis.

Voor wie?

Voor iedereen toegankelijk, zelfs voor jongeren vanaf 14 jaar

Contacteer ons voor meer informatie!