Groepslessen

De particuliere groepslessen staan nog steeds onder toezicht van de EKMA, daardoor heeft Fit-Force de mogelijkheid om zich steeds bij te scholen door middel van workshops. De particuliere klanten van de EKMA hebben de mogelijkheid om deze workshops aan verminderd tarief te volgen (anti-carjacking, anti-homejacking, counter terrorisme, omgaan met verbale agressie, geïmproviseerde wapens, assertiviteitstraining, …).

Charline: “De les is echt iets waar ik elke week naar uitkijk. Het is echt tof om een keer in de week echt intensief te sporten en al het stress en zo uit te zweten. Tijdens de les denk ik aan niks anders dan de oefeningen zelf en maak ik me geen zorgen om wat dan ook. De groep is echt leuk! Ik vind het best tof om met volwassenen te trainen, want ik heb wat moeilijkheden om bij de groep te horen bij tieners. Ik werd meteen geaccepteerd en dat gaf ook direct een heel warm gevoel, wat ervoor zorgde dat ik na de eerste proefles al wist dat ik me ging inschrijven. Het is goed dat de lessen waarbij beginners en anciens apart en samen gevarieerd worden. Dan heb je lessen waarbij je kan trainen met anderen van jouw niveau, en waarbij je tips krijgt van anderen die wat meer ervaring hebben. Ook al heb ik wat moeilijkheden met de namen te onthouden, ik voel me echt thuis in de groep en het is leuk om nieuwe mensen te leren kennen. Over de technieken zelf, in het begin vond ik het wat vreemd dat we de aanvaller moesten slaan, maar na een paar lessen begreep ik het beter en kon ik meer inzicht hebben in een mogelijke situatie. Nou ja, om het niet té lang te houden zal ik hierbij alleen nog toevoegen dat ik krav maga gewoon keitof vind, en vooral met zo een fantastische trainer! Dank je voor je inzet elke week!

Op regelmatige basis worden initiaties georganiseerd van drie uur als kennismaking Krav Maga.

Wil u zelf een initiatie organiseren? Neem dan zeker contact op!

Tijdstip en locaties

Trainingen gaan door op maandag van 19:00 tot 20:30 uur
in Sint-Laurens Secundair Onderwijs, hoek van de Leegstraat/Onteigeningsstraat, 9060 Zelzate  (Op deze locatie mag er vanaf 14 jaar meegetraind worden).

Trainingen gaan door op dinsdag van 19:00 tot 20:30 uur,
in de Sportbasisschool, Zandakkerlaan 14, 9070  Heusden (Op deze locatie mag er vanaf 14 jaar meegetraind worden).

Trainingen gaan door op donderdag van 19:00 tot 20:30 uur in Edugo Sint-Vincentius, Sint-Rafaëlstraat 14, 9041 Oostakker (Op deze locatie mag er vanaf 14 jaar meegetraind worden).

Meer info of interesse?

Neem vandaag nog contact met ons op door hier te klikken.