Workshops

Workshops à la carte

Omdat sommige mensen meer baat hebben aan een specifieke opleiding met een bepaald doel, bieden wij ook workshops aan. Deze zijn perfect afgesteld op de noden en wensen van bepaalde groepen. Wij denken hier bijvoorbeeld aan mensen uit de zorgsector, of mensen uit de bewakingssector.

Onze tailor-made oplossingen kunnen ook voor uw bedrijf een oplossing bieden om zo de veiligheid van uw personeel en/of uzelf te verhogen.

Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een workshop omgaan met verschillende soorten van agressie of een workshop gewapende overval, een eigen workshop samenstellen behoort ook tot de mogelijkheden. Hierbij kijken we samen wat interessant kan zijn voor jouw bedrijf/groep.

Hoe doen we het ?

Eerst gaan we na waar u als organisatie nood aan heeft. Bijvoorbeeld omgaan met een gewapende overvaller of omgaan met seksuele intimidatie.

We bespreken alle punten die u wenst te behandelen en komen aan met een oplossing volledig op maat van u en uw organisatie.

 

Wat kost dit nu?

vraag nu je vrijblijvende offerte via het contactformulier

 

Hoeveel tijd neemt dit in beslag?

Dit is afhankelijk van de noden van de klant. Maar we gaan uit van minimaal twee uur. Contacteer ons voor een offerte op maat.

Waar?

Dit kan doorgaan in onze trainingscentra (Oostakker, Zelzate en Heusden) of wij voorzien zelf een accommodatie. (Gent of omgeving).
Indien u zelf over een ruimte beschikt is dit natuurlijk mooi meegenomen. Wij verplaatsen ons graag naar uw locatie.

Voor wie?

Medewerkers van zorginstellingen, beveiligingsbedrijven, vervoersmaatschappijen, hotelbranche, politie, defensie, onderwijspersoneel, sociale diensten, ..

Contacteer ons voor meer informatie!