Teambuilding

Beetje inspiratieloos? Steeds dezelfde bedrijfsactiviteiten? Kan je geen paintball of kart meer zien? Probeer eens een teambuilding waarin je een echt team wordt!

Teambuilding is een activiteit die groepen dichter bij elkaar horen te brengen. Helaas zien we de dag van vandaag vaak dat deze activiteiten voornamelijk gericht zijn op prestatiedrang. Onze methodiek haalt deze drang eruit en vormt een team, waarin iedereen, ongeacht zijn afkomst en fysieke paraatheid deel uitmaakt van een geheel.

Vermits de diversiteit op de werkvloer is onze werkwijze ook zo aangepast dat iedereen kan participeren. Zelfverdedigingslessen zijn fysiek en je gaat elkaar ook aanraken, zo vormen mensen een band die ze nooit op de werkvloer krijgen. Ook groeit er een wederzijds respect voor iemands kunnen en beperkingen.
Ons streefdoel is de stereotypen die mensen van elkaar hebben te ontkrachten en iedereen naar huis te sturen met een positief beeld van de groep en van zelfverdediging.

Uit onderzoek van De Tijd in 2008 blijkt dat 37% van de Belgen niet tevreden is met de werksfeer. Hier kan teambuilding wel degelijk een verandering in brengen, zonder dat we kijken naar individuele prestaties.

Hoe doen we het ?

Theorie en nonsens van verdediging worden u aangebracht op een speelse manier. We laten mensen ook op zoek gaan naar oplossingen voor bepaalde vormen van agressie. We leren u de basistechnieken om uzelf kordaat te verdedigen tegen verschillende vormen van agressie (Verbaal en fysiek).

Wat kost dit nu?

vraag nu je vrijblijvende offerte via het contactformulier

Voor wie?

Bedrijven, sportverenigingen, scholen, after-work activiteit en nog zoveel meer.

Contacteer ons voor meer informatie!  

Meer info of interesse?

Neem vandaag nog contact met ons op door hier te klikken.