Privélessen

Privé training – Normaal

Wens je graag zelfverdediging aan te leren, maar heb je niet de tijd of de zin om mee met onze groepen te trainen? Geen nood wij hebben een speciale formule enkel bedoeld voor u! U kan gebruik maken van onze trainers om privé-sessies in te boeken, u leert net hetzelfde als in onze groepslessen maar tegen uw tempo en aangepast aan uw noden. Er kan bv. geopteerd worden voor extra elementen uit de personal coaching.

Twijfels? Contacteer ons voor een gesprek en offerte op maat!

Privé Training – Small Group Training

Small group training is personal training, maar dan met een klein groepje van maximum zes personen. Het voordeel is dat je de prijs kan delen en dat je elkaar motiveert. Onze small group trainingen kunnen als basis de functional training hebben of krav maga/zelfverdediging

 

Hoe doen we het ?

Dankzij onze expertise kunnen wij u snel wegwijs maken in de wereld van zelfverdediging. Wij leren u, uw lichaam te gebruiken op een zo efficiënt mogelijke manier.

Ook zullen wij enkele gevaarlijke situaties gaan naspelen om uw bewustzijn te verhogen. Deze situaties naspelen doet u nadenken; ‘hoe pak ik dit nu het beste aan?’.

We gaan u ook leren vluchten op een goede manier en niet blind ergens naartoe lopen. Ons streefdoel is dat u na verloop van tijd zelfs in uiterste stresssituaties logisch en geredeneerd kan nadenken over de gevolgen van uw acties in een fractie van een seconde.

Klinkt dit heel mooi? Wel laat u overtuigen in een gesprek met onze gespecialiseerde trainers!

 

Wat kost dit nu?

Vermits dit een privé-sessie is, bekijken we steeds de noden en zullen u per aanvraag een offerte opmaken. Aarzel niet! Contacteer ons vandaag nog!

 

Hoeveel tijd neemt dit in beslag?

De training duurt één uur per sessie of wordt aangepast naar uw agenda. De sessies zijn ingedeeld in een deel fysiek paraatheid, waarbij we uw spieren aan het werk zetten. Daarna doen we enkele combatives (slagen, schoppen, krabben, bijten). Hierna gaan we over naar technieken, bijvoorbeeld hoe kom je uit een wurging. Dan hebben we ons cool-down moment waarin we of scenario’s naspelen of bekijken wat we geleerd hebben en hoe we dit goed kunnen aanwenden in het dagelijkse leven.

Waar?

Dit kan doorgaan in onze trainingscentra (Oostakker, Zelzate, Heusden en Vinderhoute), bij u of bij mij thuis.

Voor wie?

Voor iedereen toegankelijk, zelfs voor jongeren vanaf 10 jaar (dit steeds met begeleiding van een ouder).

Contacteer ons voor meer informatie!